JKN Advokat expanderar och söker erfarna jurister

Om JKN

JKN:s klienter är främst bolag i bygg- och fastighetsbranschen. Det rör sig om allt från små- och medelstora bolag till börsnoterade bolag. JKN bistår med rådgivning i klienternas löpande verksamhet samt vid transaktioner och i tvister. Vi ger tydliga och underbyggda råd om hur våra klienter ska agera i olika situationer, och undviker besked som att ”det beror på”. Vi är också måna om att vår rådgivning ska vara kostnadseffektiv och skapa ett mervärde för våra klienter.

Byrån har sitt kontor i nyrenoverade moderna lokaler på Västra Trädgårdsgatan vid Kungsträdgården i centrala Stockholm.

JKN är en advokatbyrå där trivsel och inflytande på arbetsplatsen är lika viktigt som att leverera tjänster av toppklass. Läs mer om JKN här.

Vi söker

Vi söker dig som har en juristexamen med bra betyg och som har arbetat med entreprenad, fastigheter eller tvister på advokatbyrå eller bolag under några år. Notarie¬tjänstgöring vid tingsrätt och särskild erfarenhet av tvistelösning, entreprenad- och fastighetsrätt är meriterande. Du kommer arbeta med allt från löpande rådgivning och avtalsskrivning till större processer vid domstol och i skilje¬förfarande.

Ansökan skickas till info@jkn.se och bör innehålla CV, kort personligt brev samt examensbevis och relevanta betyg. Prövning sker löpande

Ni som har frågor kan ringa vem som helst av JKN:s jurister.

Vi ser fram emot din ansökan!

Se fler artiklar