JKN Advokat söker löpande biträdande jurister

Har du några års relevant erfarenhet från byrå/bolag, eller har du nyligen tagit din juristexamen, och är intresserad av att fortsätta din karriär på en affärsjuridisk byrå med inriktning entreprenad och fastighet? Vi söker nämligen löpande biträdande jurister!

JKN är en advokatbyrå specialiserad inom entreprenadrätt, och en ledande byrå inom byggsektorn. Byrån har även specialistkompetens inom andra rättsområden såsom företagsöverlåtelser samt fastighets- och hyresrätt. Vi sitter i lokaler på Västra Trädgårdsgatan vid Kungsträdgården i Stockholm och består idag utav 18 medarbetare.

JKN:s klienter är främst bolag i bygg- och fastighetsbranschen. Det rör sig om allt från små- och medelstora bolag till börsnoterade bolag. JKN bistår med rådgivning i klienternas löpande verksamhet samt vid transaktioner och i tvister. Vi ger tydliga och underbyggda råd om hur våra klienter ska agera i olika situationer, och undviker besked som att ”det beror på”. Vi är också måna om att vår rådgivning ska vara kostnadseffektiv och skapa ett mervärde för våra klienter.

JKN är en advokatbyrå där trivsel och inflytande på arbetsplatsen är lika viktigt som att leverera tjänster av toppklass. Läs mer om JKN här.

Vi söker erfarna jurister

Vi söker dig som har en juristexamen med bra betyg och som har arbetat med entreprenad, fastigheter eller tvister på advokatbyrå eller bolag under några år. Notarietjänstgöring vid tingsrätt och särskild erfarenhet av tvistelösning, entreprenad- och fastighetsrätt är meriterande. Du kommer arbeta med allt från löpande rådgivning och avtalsskrivning till större processer vid domstol och i skiljeförfarande.

Vi söker nyexaminerade jurister

Vi söker dig som har en juristexamen, eller som är i slutet av din utbildning, och vill påbörja din karriär på en affärsjuridisk byrå. Goda studiebetyg och ett intresse för tvistelösning, entreprenad- och fastighetsrätt är meriterande. Du kommer arbeta med allt från löpande rådgivning och avtalsskrivning till större processer vid domstol och i skiljeförfarande.

Kontakt

Ansökan skickas till info@jkn.se och bör innehålla CV, ett kort personligt brev samt examensbevis och relevanta betyg. Prövning sker löpande och tillträde sker enligt överenskommelse.

Vid frågor går det bra att ringa till:
Johan K Nilsson, Advokat/Partner, 070 – 344 11 94
Robin Lundgren, Advokat/Partner, 070 – 310 97 15
Lars Braun, Advokat/Partner, 073 – 337 10 48
Erik Wrisemo, Advokat/Managing Partner, 070 – 474 51 69

Vi ser fram emot din ansökan!

Se fler artiklar