JKN Advokat utökar med flera nya medarbetare och partners

JKN Advokat är uppstickaren som är specialiserad inom entreprenadjuridik. Nu tar JKN Advokat nästa steg med ett flertal nya partners och medarbetare. Byrån befäster sin position som en av de ledande byråerna inom byggsektorn.

JKN Advokat startades 2016 av Johan K Nilsson. På kort tid har byrån blivit ett välkänt namn inom byggsektorn. Bland klienterna återfinns byggbolag, installatörer, anläggare, industribolag, konsulter, fonder, fastighetsbolag.

Under hösten 2020 anslöt advokaterna Bo Nordberg, Cecilia Vesslén, Joakim Hellgren, Magnus Wollsén och Robin Lundgren. Idag består byrån av 14 anställda och sammantaget har byrån en gedigen erfarenhet.

– Vi känner varandra väl, ofta har vi varit på varsin sida i tvister och processer. Med tiden har vi kommit att uppskatta den ”andres” kompetens och kunnande, säger Johan K Nilsson, advokat och partner.

Senast att ansluta är Lars Braun, tidigare chefsjurist på Peab.

– Med stor glädje välkomnar vi Lars till JKN Advokat. Hans erfarenhet från Peab och tidigare även på Skanska tillför stora värden för våra klienter. Tillsammans på JKN kan vi erbjuda juridisk kompetens av högsta kvalité, säger Joakim Hellgren, advokat och partner.

– För många klienter har vi rollen som husadvokat. Vi bistår i alla juridiska frågor, från att genomföra företagsinterna utbildningar till att granska förfrågningsunderlag och att företräda eller bistå klienter i förhandlingar. Vår handläggning är snabb och kostnadseffektiv, säger Johan K Nilsson, advokat och partner.

– I vår bransch finns det alltid mer att lära, tempot är högt. Det är helt avgörande att vi har en schysst kultur och har trevligt tillsammans. Då utvecklas vi och det skapar en arbetsmiljö som fler vill vara en del av, avslutar Johan K Nilsson, advokat och partner.

För mer information, vänligen kontakta Joakim Hellgren, Robin Lundgren, Bo Nordberg, Lars Braun, Magnus Wollsén eller Johan K Nilsson. Kontaktuppgifter finns här.

Se fler artiklar